o-nama

Tko smo mi?

 

Naše maloprodajne lokacije uz webshop : Grana – neke od prodajnih lokacija

 

Stručni tim inženjera kvalitete i sigurnosti hrane te strojarstva koji su odlučili napraviti potreban iskorak i ponuditi tržištu malu promjenu u složenom prehrambenom sustavu.

Naša visoka razina specijalizacije, dosljednost u kvaliteti proizvoda i trajni interes za zdravom prirodnom bezglutenskom ishranom, čine nas pouzdanim dugoročnim partnerom.

Za vas smo kreirali naš blog i znanstveno utemeljene članke o prehrani kako bismo vam približili složeni biokemijski svijet nutricije, okusa, mirisa!

Naši prioriteti:

  • Novi inovativni bezglutenski proizvodi bazirani na postojećim znanstvenim saznanjima.
  • Sukcesivna kontrola kvalitete i sigurnosti proizvoda, proizvodnje i distribucijskog procesa – testiranje proizvoda isključivo u ovlaštenim laboratorijima.
  • Zaštita okoliša održivim / biorazgradivim materijalima.
  • Sirovine lokalnog podrijeta – gdje je to moguće s obzirom na klimatološki aspekt proizvodnje i posljedične aktivne sastojke proizvoda

Misija: Približiti zdravu bezglutensku hranu i specifične dodatake prehrani široj javnosti, educirajući ih o važnosti zdravstvene zaštite kroz domenu prehrambenih komponenti promičući populariziranje znanstveno utemeljenih studija o utjecaju hrane na ljudsko zdravlje.

Vizija: Postati jedna od vodećih kompanija za proizvodnju zdrave hrane i dodataka prehrani temeljenih na recentnim znanstvenim otkrićima i temeljena na prirodnim polaznim materijalima koji doprinose kvaliteti ljudskog života.