Kruh tamni bezglutenski

Sastojci: 

Priprema:

Pomiješajte razmućena jaja, ocat i toplo mlijeko. U drugoj posudi pomiješajte sve suhe sastojke. Spojite te dvije smjese i napravite ljepljivo tijesto. Dodajte ulja pa tijesto oblikujte u kuglu i po potrebi dodajte malo brašna ukoliko je previše ljepljivo.

Prebacite u nauljeni protvan, prekrijte ga vlažnom krpom pa ostavite neka stoji oko sat vremena na toplom mjestu u kući. Tijesto se mora udvostručiti. Pecite na 200 stupnjeva oko 35 minuta, dok ne dobije lijepu zlatnu boju.

tamni kruh
Kruh tamni

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu

    2

    AKCIJA

    10% na sve Grana kekse!

    Iskoristite ovu izvrsnu priliku da okusite naše ukusne, zdrave kekse po povoljnijoj cijeni.