Rižino brašno bijelo bezglutensko 500 g

3,00  (22,60 kn)

Riža je bogata hranjivim tvarima (cink i vitamini B skupine), vlaknima i proteinima te uopće ne sadrži masnoće, stoga je čest odabir u kulinarstvu. Koristi se u pripremi juha i umaka zbog svog neutralnog okusa, a također promiče probavu, potiče metabolizam i djeluje na smanjenje upalnih aktivnosti.

Rižino brašno u osnovi pruža našem tijelu dvije prednosti:

  • Vitamini B skupine: međutim, ovaj proizvod našem tijelu daje dobru dozu vitamina B6, B3, B2 i B1, ali i vitamina E.
  • Bez glutena : rižino brašno, kao i žitarice od kojih je dobiveno, prirodno ne sadrže gluten. Stoga ga ljudi s celijakijom također mogu sigurno koristitiRiža je bogata hranjivim tvarima (cink i vitamini B skupine), vlaknima i proteinima te uopće ne sadrži masnoće, stoga je čest odabir u kulinarstvu. Koristi se u pripremi juha i umaka zbog svog neutralnog okusa, a također promiče probavu, potiče metabolizam i djeluje na smanjenje upalnih aktivnosti.

Bezglutenska brašna odlično su rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.
Proteini u brašnu pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti.
Proteinska brašna rezultiraju proizvodima s relativno manjim udjelima ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomažu u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: , , ,

Rižino brašno bijelo 500 g

Riža je bogata hranjivim tvarima (cink i vitamini B skupine), vlaknima i proteinima te uopće ne sadrži masnoće, stoga je čest odabir u kulinarstvu.

Koristi se u pripremi juha i umaka zbog svog neutralnog okusa, a također promiče probavu, potiče metabolizam i djeluje na smanjenje upalnih aktivnosti.

Kako koristiti Rižino brašno, bijelo

Možete upotrijebiti bijelo rižino brašno za zgušnjavanje umaka, paniranje ribe ili u pecivima poput kruha, okruglica, kolačića i još mnogo toga.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rižino brašno bijelo bezglutensko 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rižino brašno bijelo bezglutensko 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)