Kruh tamni bezglutenski
Sastojci: 450 g tamnog GRANA bezglutenskog brašna 325 ml mlijeka 2 jaja žličica bijelog octa pola žličice soli 2 žlice smeđeg šećera 10 g suhog kvasca 3 žlice bučino ulje GRANA https://www.grana.hr/proizvod/bucino-ulje-hladno-presano-250-ml/ Priprema: Pomiješajte razmućena jaja, ocat i toplo mlijeko.
Bezglutenski miješani kruh
Ovaj miješani kruh bez glutena traje 3-4 dana i ima okus poput kruha iz pekare, bez neugodnog okusa, zaostalog okusa ili bilo čega drugog. Dobro prija uz salamu, sir, domaći džem ili Nutellu. Ali što je stvarno najbolje kod ovog
Kruh od lanenog brašna, bez glutena i bez kvasca
Za ovaj kruh nije potrebno klasično brašno i prije svega kvasac. Stoga se priprema relativno brzo. Bezglutenski je i ukusan te je razlika u odnosu na ostale kruhove bez glutena. Sastojci za mali kruh Evo kako to funkcionira U posudi
Kolač od orahovog brašna
Ovaj kolač je gust, pun okusa đumbira i oraha i baš mu odlično paše krema od sira i banane. Ako ne volite kiselkasti okus sira od kefira ili općenito sireve, možete uz kolač kombinirati vašu najdražu kremu za torte ili
Ljetni osvježavajući smoothie za vitalniju probavu
Smoothie je uvijek sjajna ideja! Nevezano tražiš li jednostavne načine da ukomponiraš više voća i povrća u svoju prehranu ili želiš pobijediti vrućinu i nadopuniti svoju energiju – zdrav i raznovrsan smoothy bogat vlaknima i proteinima uvijek je poželjan obrok!
Proljetni recepti s Psyllium vlaknima
Psyllium ljuske ili indijski trputac (lat.Plantago ovata), jedna je od najkorisnijih biljaka koja pomaže probavi – na prirodan i jednostavan način. Psyllium pomaže tijelu da eliminira toksine u probavnom sustavu koji doprinose potencijalnom nastajanju kroničnih bolesti. Uspješno uklanja ostatke hrane
Čokoladni banana kruh s lješnjacima
Mi smo za vas provjerili da je naše GRANA lješnjakovo brašno uvijek spremno za konzumaciju te se pobrinuli da ga nećete morati tražiti ispod snijega – već se samo zaputiti na naš web Grana . Puno smo već govorili o brašnu badema i oraha , ali ne treba podcjenjivati lješnjake i njihov bogat okus koji se krije unutar zgodnog pakiranja hrvatskog brenda Grana .
Lješnjak je namirnica veoma bogata kalorijskom vrijednošću zahvaljujući visokom postotku masti koji sadrži – na 100 grama očišćenog lješnjaka otpada približno 67 grama masnoće (najviše mononezasićene masnoće).
Prilikom hladnog prešanja lješnjaka, većina masnoća odvaja se u ulje lješnjaka, stoga lješnjakovo brašno ne sadržava toliko pno masnoća – a samim time je i manje kalorično.
Vafli od zobenih pahuljica
Imamo srce za vafle. Pogotovo kada se sastoje od bezglutenskih žitarica za doručak koje se tope u ustima. Isprobajte naš recept za jednostavne vafle od zobenih pahuljica! Kaša iz pekača za vafle ! Za novu ideju iz kalupa za vafle
Vafli bez glutena s teff brašnom
Sastojci za 4 porcije 200 g margarina 150 g šećera 6 jaja 1 žličica praška za pecivo 300 g teff brašno 150 ml mineralne vode Mast za kalup za vafle Priprema Ukupno vrijeme izrade oko 15
Čokoladna torta s lješnjakom
Čokoladna torta s lješnjakom je torta s kojom ne možeš fulati. Vole je svi od djece do bake, izgleda skroz fotogenično, a miriši po sreći. Vrijeme pripreme: 120 minuta, složenost: srednje zahtjevno, namijenjeno za 12 osoba Sastojci: ZA BEZE KORE:
Blagdani ne smiju proći bez slasnih gluten free Linzera
Omiljeni klasik u bezglutenskoj verziji U moru slatkih ideja za nadolazeće blagdane, prenosimo vam recept Barbare Črgar, koji pripremila taaako jednostavan, a opet tako fini recept za koji će vam trebati manje od pola sata pripreme. Radi se o kolačićima
Recept za ultra jednostavna i fina tapioka peciva
Ako želite isprobati blagodati univerzalno dobro prihvaćenog bezglutenskog brašna od tapioke – bacite oko na ova 2 zanimljiva recepta za peciva-muffine! Ukoliko niste sigurni je li ovo recept za vas u nastavku pročitajte samo neke od blagodati tapioka brašna-škroba; -sadrži